sentimentele si problemele lor


sentimentele oamenilor....mare problema. greu de lucrat cu ele. greu de trait cu ele, imposibil fara ele.au darul sa orbeasca micutza parte rationala din noi si sa creeze multe multe muuuuuuulte treburi mai putin bune.

nu putem accepta neconditionat oamenii de langa noi, nu putem judeca doar comportamentele si sa nu judecam persoana. nu suntem in stare sa intelegem ca realitatea poate fi altfel decat o vedem noi. interpretam orice avem in cale, ne intereseaza ce cred altii despre noi (doar suntem fiinte sociale ce dreacu!). ne consideram mici zei ale caror dorinte trebuie fara doar si poate sa se implineasca. insa din pacate nu suntem.
nu-i catastrofal ca nu ni se implinesc toate dorintele, dar uneori ne umplem cu o tristete greu de carat care se mai poate transforma si in depresie (da au inceput cursurile la psiho:P)

ok...."care-i baiu?""hai andi tradu!"

baiu' e ca sunt dezamagit de cateva persoane si traiesc cateva stari contradictori, si incerc sa nu cad in extreme dupa cum ma simt tentat.
incerc sa zic ca se mai intampla wtf, ca nu-i cel mai mare rau posibil, sa fiu intelgator si rational.
uof oi incerca mai mult.

adevarul e ca nuj de ce as fi io tare suparat pe ceva sau cineva, nu-i ca si cum as fi io cine stie ce sfant, care o facut numa bine in viata si o mers tot timpul drept. din contra, sunt crud, sunt nemernic, nu imi pasa de multe si de multi, sunt irational sunt increzut, sunt incapatanat, inselator si tot pachetul care vine cu acest calitati.(na uite ca ma si spovedesc amu... ups! :P)
problema mea o fi de fapt ca nu-s asa tot timpul? (amu incerc sa ma scot )
oricum..greu cu sentimentele iestea.

amu fac bagajele sa merg la campu sa cant si rad. bal mare, marigoldu-n floare.
pe duminica de-amu!

o sa mai scriu na.

tt ttt

Persoane interesate