moment festiv


na uite ca incerc sa-mi revin din amorteala blogistica.. am mai avut o tentativa acum cateva zile.. dar se pare ca sufletul compului meu o avut ceva impotriva scrierii prea libere din acel moment si mi-o sters capodopera de blog (lol). oricum amu is inarmat cu ctrl a si ctrl c si nu ma va mai rapune asa de usor (sper) :D

asa avea multe de povestit si poate ca o sa si povestesc mult.. candva. dar pan' atunci....

acuma ii perioada festivitatilor de absolvire..fooooarte frumos..!!

amu poate oi fi io mai tampit decat credeam, da' po' sa-mi zica si mie cineva de ce se face festivitatea de absolvire.. inainte de absolvire???

n-ar trebui sa fie un moment de bucurie si rasplata a proaspetilor absolventi? io inteleg ca na hai sa incurajam copiii sa creada ca toti vor absolvi... da' tousi, nu-i o prostie?
adica, totusi pana la urma intr-adevar majoritatea termina, insa lipseste frumushel exact raspunsul la intrebarea "cand", iar acest lucru ar trebui sa conteze la ceva numit festivitate de abso..lol

si comedia nu se opreste aici. cine credeti ca organizeaza aceste minunate evenimente? ha?
poate ca ati vrea sa ziceti ca "desigur facultatatile ale caror studenti au terminat de parcurs drumul cunoasterii pe care aceastea le ofera bla bla bla" (ok se stiu lucrurilea iestea )
viitorii absolventi isi organizeaza singuri minunata festivitate... ok si treaba nu ar fi total patetica daca macar ar fi sprijiniti de profesori, de nu in
organizare macar incercand sa fie oarecum prezenti.. (ei lasa ca macar stiu sa critice, cu cat mai deconstructiv cu atat mai bine, yeah rock on motha focka!!)

familie, prieteni,simple cunostinte si care-o mai fi, cu totii  se aduna, cumpara flori care mai de care, se imbraca de gala (care cum stie), inarmati cu aparate de fotografiat, entuziasmati intra in sala, tin locuri pentru intarziati etc. totul doar ca sa poata vedea grupul de "absolventi" frumos aranjat pe scena, imbracati in pufoaice negre cu shapci patrate (sic!) pe cap, oricum, bucurosi si emotionati pentru ca azi sunt siguri ca, la un moment dat, poate vor absolvi.

ar mai fi discursurile...

ok, nu o mai lungesc, imi plac aceste evenimente, precum toate lucrurile false de altfel.
ehh.tt tt

Persoane interesate