student in romania, beeeehh...

se pare ca nu ma pot abtine sa nu comentez despre minunatul sistem educational de pe imbeljugatele noastre meleaguri, in care se doreste a se inmulti cu cat mai mult cu putinta numarul de oi (hai sa nu discriminez..) si vaci! ieee.. beeeehh...

daca ar fi dupa unii "mari" profesori "doctor academician frate cu tarzan"(din pacate nu am timp sa enumar toate nuantatele titluri care li se cuvin..), studentul ar trebui sa fie animalutzul ierbivor, pasnic si linistit, care nu face altceva decat sa stea frumusel cu "capul plecat" (pe care "sabia nu-l taie" , lol) dresat atat de bine incat sa se miste brusc doar cand plameaza darurile pe care "pastorul" le merita pentru indicatiile incurajatoare, de genul: esti liber sa faci cum iti spun Eu!

din fericire pentru ei, multi studenti sunt exact asa cum vor preacinstitii "dascalai"... din pacate pentru ei, nimic nu dureaza la nasfarsit.
cu pasi inca marunti dar din ce in ce mai siguri se naste o noua generatie de "ne oi"(chiar asa este!), din aceasta noua generatie fac parte si acei studenti din Universitatea Politehnica din Bucuresti, care s-au exprimat liber si critic in legatura cu situatia educatiei din universitatea lor si drept urmare au avut parte de o intalnire surpriza , cu nimeni alta decat marea fosta minstru al educatiei Ecaterina Andronescu (actualmente Rectoru' Universitatii Politehnica din Bucuresti, mult prea marele Presedinte al Consiliului National al Rectorilor si ,de ce nu, membru in Comisia de Invatamant din Camera Deputatilor.. si alte functii mirifice).


ce s-a intamplat? nu-i greu de imaginat..

hai ca nu o mai lungesc ca mi-e prea scarba sa mai ating tastatura ce i-a format numele, exista o petitie on line prin care se cere demisia acesti creaturi.

eu ma alatur in sustinerea acestui demers, daca consideri normal ca studentii sa aiba dreptul de a vorbi liber semneaza si Tu
aici


tt tt

Persoane interesate