tot asa...


cand se vede nea ghitza sau ionitza cu ceva puterica (aka power) in manutze, se entuziasmeaza ashe di tare incat nu mai vede, nu mai miroase, nu mai suporta altceva decat aceasta mare gaselnitza.

binenteles cu cat mai multa puterica cu atat mai multa frica sa nu cumva sa se piarda, ca vai cat de mult s-o luptat pentru... si inca se mai lupta (ca doar is multi ghitza sau ionitza ca el, si el stie) (clanul ghitza sau ionitza).

na si ce face ghitzulica sau ionitza asta mic si dulce? poi ce sa faca, se tine de puterica ca musca de painea unsa cu rahat (RAHÁT, rarahaturi, s.n. Produs de cofetărie cu aspect gelatinos, fabricat din sirop de zahăr, amidon şi diferite substanţe aromatice şi prezentat de obicei în formă de cuburi mici; sursa - DEX online) si nu cumva sa vina cineva sa tulbure in vre-un fel aceasta legatura sacra.

in caz ca nu stiai, el prefera cioku mic, pentru ca i se asorteaza cu aichiul (vai ci-o fi ala?); iubeste sa fie pupat in windos, si de nu stii cum sa lucrezi in dos, te programeaza el la un interviu (dragu' de el).
zambeste des pentru ca ii place sa isi arate dintzii (uite asa zambeste , ahh cum sa nu i te-nchini?) se imbraca frumos (pentru ca si hienele sunt rude cu naravul lupului) se extaziaza cand se aude vorbind, iar tu, muritorule, poti sa vorbesti cu el doarin genunchi si doar daca ii folosesti cuvintele maretze..

hai ca il ridic in slavi deja,
de fapt vroiam doar sa-ti dau un sfat.
nu te apuca sa scrii despre ce gandesti!
ca tre' sa stergi...tt tt

Persoane interesate