Ratacit printre t-uri (ep. 1) - LogicStim cu totii ca Dumnezeu iubeste pamantul si mai stim ca El iubeste fotbalul. Totodata, El fiind Atotputernic si Pretutindeni, el nu are nevoie de televizor (TV) ca sa urmareasca un meci. Pentru ca iubeste Pamantul si ale sale resurese a decis sa-i ofere o ora de odihna. Deci este clar ca Dumnezeu uraste pe majoritatea serbilor si a romanilor! Cum altfel poti sa iti explici cum de ora pamantului, in care toti trebuie sa ne inchidem tot ce-i electric, se suprapune cu transmiterea in direct a meciului Romania - Serbia? (adica 28 martie ora 20:30)
 
Pana aici! De-a lungul anilor tot a suportat cum a suportat, insa toata campania asta de oprire a asanumitei "indoctrinare religioasa" sustinuta de Asociatia Umanista Romana este peste masura! (Personal nu prea pot sa inteleg de ce se aduna lumea impotriva doctorilor...)

Cum s-a ajuns aici? nu stiu... (insa la ora de religie mi s-a spus ca ii din cauza satanistilor de la Beateles!)

O alta campanie care sigur va aduce mania soarelui asupra noastra, este cea initiata de catre (ereticii din) Societatatea Romana de Filosofie (& friends)!  Ei au formulat o petie impotriva "scoaterii orelor de logica din programa de liceu" (evident acestia nu stiu ca acesta este un fapt indeplinit de muult timp)
Nu putem lasa sa se intample asa ceva!
De aceea  va invit sa alaturati lor si sa SEMNATI cat mai multi! click aici

(Daca cumava crezi ca nu prea are sens ce-am scris mai sus, asta e din cauza ca inca incerc sa gasesc oare cu ce-or fi gresit serbii... si e posibil sa ma fi ratacit printre atatea t-uri.)

Spor!

tt tt

Persoane interesate