Ratacit printre t-uri (ep.3) - iDa sau mai bine iNu?

 

Nu va salut pentru ca sunt foarte suparat pe toti asa numitii oameni de stiinta... Poi cum sa nu fiu, daca nu-s decat niste paparazzi scandalosi? Dupa ce in continua disperare sustin si  predica peste tot, folosindu-se de unelte diavolesti de promovare, care mai de care mai cool (precum wolfram alpha) , ca Pamantul ar avea 4 miliarde jumate ani, in loc de 6 mii si-un pic (numar magic si adevarat), acuma si-au mai gasit sa caute (sic!) dovezi si legaturi, cum ca noi n-am fi unii din cei 6 miliarde de urmasi, azi in viata, a lui Adam si Eva, ci am avea, cica, stramosi foarte bine inruditi cu maimutele. Aham....


Ok, poveste veche de-amu, nica nou pana aici, dar acuma sa sustii ca maimutele se trag din reptile e deja prea de tot. Adica nu era de ajuns sa zica ca suntem veri cu maimuta, amu cica avem si o reptila de matusa (sau o matusa reptila) pe nume Ida. (intamplator, Ida arata ca si cum ar dansa pe celebrul Thriller a lui Michael Jackson... hmm...)

Mi se pare ca au mers prea departe! 'Poi nu vedeti? Este clar ca vor sa o denigreze pe Eva si sa spuna ca o avut nuj ce cu sarpele si ca, de fapt, acesta ar fi adevaratul motiv al izgonirii din rai. 'Poi e posibil asa ceva? Rusineeee!


Deci.. suparat? Da!
Norocu' nostru ca la noi s-au scos magariile evolutioniste din scoli si ai nostri urmasi n-or sa afle veci (ori prea tarziu) asemenea povesti zoofiliste. (deci putem sa ne calmam)

tt tt


PS: Nu vreau sa mai zic ca, folosindu-ma de unealta asta nou-propovăduitoare, am aflat ca Eva inca traieste si ii repparitza; ca Adam ii de fapt o firma, un tip de avion, un film sau doar un nume, sau ca Dumnezeu locuieste in Ungaria (o fi ungur?).

Persoane interesate