Ratacit printre t-uri (ep.4) - Impotriva Romaniei

Oare cum pot sa mai doarma noaptea cei ce au ajuns sa murdareasca imaginea Romaniei cu un asemenea clip?
Asa-numitii Hagi, Comaneci si Nastase (Ilie) m-au pus in situatia in care trebuie sa ii trec pe lista de dusmani ai universului in care m-am nascut. Se intampla ca, (dupa cum bine stiti) eu sunt Viitorul Imparat al Universului (intregul), drept urmare, este de datoria mea sa (incerc sa) repar ce se mai poate repara din imaginea plaiului meu iubit. Celor 3 li se alatura, binenteles, Ministerul Turismului si BRD si youtube. Rusineeeeee! (toata lumea sa strige acum cu mine!)

'Poi cum sa nu ma agit (frate!) cand astia sunt pe cale sa ne distruga renumele mioritic la care trudim cu atata chiu si cu muuult vai de atata amar de ani? (trebe exemple?) Ce-i cu campania asta atat de negativa facute de romani impotriva romanilor? (Sigur masonii si teroristii sunt de vina!)


Lume, lume! Sa va fie clar

1. Romanii nu calaresc zebre! (romanii mor pe zebre, calcati frumusel de masini; daca se poate sa fie si ceva sofer cu imunitate e si mai super)
2. In Romania, pestii nu cresc in copaci! (pentru ca nu le-ar mai iesi nici un profit din meseria ce le cumpara lantisoarele de aur)
3, Totusi, e drept ca femeile au dreptul sa se marite cu 4 barbati deodata. (I: Ce-s facute doar sa fie si le stie doar cine le scrie? R: Drepturile romanilor si articolele de pe tt tt)

Sa nu credeti ca nu imi plac schimbarile, din contra, iubesc schimbarile (de mine decise ), insa in acest caz suntem in pericol de a creea impresia ca suntem o tara (o clipa sa imi iau curajul sa scriu.. ) simpatica (sunet puternic al vocalei "a" cu numeroase semne de exclamare).

Nu ma lungesc cu argumente fara rost (cica). Romani, trebuie sa ne pastram imaginea! Trebuie sa aratam lumii cat mai multe stiri "a la ora 5", programe marca 0TV si muzica adevarata (stim noi de care)! Romania e formata din oameni adevarati! Numai asa ne putem pastra identitatea (schizofrenic de) secreta. Nu?


tt tt

Persoane interesate