Ion + Maria = Love (ep.1) - Incotro Marie?

[Atentie! Acest articol contine personaje fictive, orice asemanare cu vreo persoana, sau situatie reala este pur intamplatoare!]

Ion si Maria au ajuns sa fie impreuna dupa ce Maria s-a oprit din jelit dupa un Gheorghe - barbat tare nemernic de felu-i. Ion a tot cautat in stanga si in dreapta, a cautat si n-a gasit nimic bun, asta pana ce-o aparut Maria in calea-i. Mariei i-o placut de Ion pentru nu-i aducea aminte (ori doar putin) de Gheorghe si pentru ca ii era greu sa fie singura. Ion s-o bucurat ca s-o putut. Si uite asa Ion si Maria au ajuns sa fie Ion si Marie.

Maria si-o zas clar ca nu ii treaba de durata, ci de numa' cat i-o lua sa uite de Gheorghe (care amu ii cu cine stie ce Frozina pe uneva). Ion, chiar a doua zi dupa prima intrevedere o zas batranilor lui ca tre' sa inceapa a pune deoparte pentru nunta.

O trecut o luna doua si Maria o vazut ca e bine cu Ion, pentru ca el tare o iubeste, iar ea nu are nimic impotriva acestui lucru. "Las ca dragostea in timp apare" ii zicea o matusa candva.

O trecut vreo 2-3 anisori. Ion si Maria sunt tot in impreuna. Ion ii in continuare mort dupa Maria. Ea desi nu mai viseaza la Gheorghe, nu-i pre' fericita cu Ion si... parca nu-i mai trebe. Nu ca n-ar fi Ion bun, ci aia ca ii pre' bun si simte ca nu-i poate da inapoi ceea ce primeste... Dar cum sa-l lase, cand ea stie sigur ca el nu o sa poata supravietui fara ea...?

Maria ofteaza. "Oare ce-ar fi facut Gheorghe daca ar fi fost in locul meu?"
Mai trece o zi.

Oare ce va urma?

tt tt

Persoane interesate