Ion + Maria = Love (ep.2) - Mr. Gheorghe

[Atentie! Acest articol contine personaje fictive, orice asemanare cu vreo persoana, ori situatie reala, este pur intamplatoare!]


Gheorghe este un tip ce nu joca niciodata cu toate cartile la vedere. Joaca doar cand este sigur de castig, dar joaca si castiga des. I-a luat ceva timp, dar iata ca a venit si ziua in care si-a dat seama ca el o place tare pe Maria. O place pentru ca-i mai desteapta decat el si pentru ca in preajma ei se simte in stare de orice. O legatura ce a inceput doar ca o joaca incepe sa para un lucru serios chiar si pentru el. Dar ea are vise de oras si cariera, iar el, boemul, sta bine unde sta. Maria este pe un drum firesc ei, termini liceul - mergi la facultate. A incercat si el acesta cale, nu doar odata, si nu a fost sa fie... si timpul nu a vrut sa stea pe loc. Acum schimbarea bate cu putere-n usa, iar Gheorghe tre' sa vada ce face cu Gheorghe, daca vrea sa fie cu EA. Nu-i el omul care sa nu stie efectele distantei asupra unui cuplu.

Si asa, Gheorghe s-a decis sa devina Ion.

*
Ion si Maria locuiesc impreuna de cateva luni, sunt amandoi studenti si totul parca este bine. Maria apreciaza ca Ion l-a lasat pe Gheorghe deoparte, ca-i mai serios, ca nu mai bea, ca vrea sa se lase de fumat si ca este tot mai nebun dupa ea. Ii place ca s-a intors roata si ca acum el face orice pentru ea. Maria se simte stea. Cine a spus ca barbatii nu se pot schimba?

Ion incearca din rasputeri sa se lepede de Gheorghe. Din cauza lui, Ion tre' sa se ascunda de parintii Mariei, iar relatia lor este tinuta sub mare secret. E clar, Gheorghe tre' sa piara. Dar nu stiu cum, cand aproape crezi ca s-a dus de tot, iar Maria nu-i in juru-i, este de ajuns o scanteie de amintire din trecut, pentru ca Ion sa piarda tot controlul si se intoarca de unde a aparut. Iar cand Gheroghe apare...
Deocamdata Maria nu stie despre astfel de lucruri si nici nu trebuie sa stie. Gheorghe stie bine cum sa-si imparta cartile.


**
Ion si Maria au o relatie de 5 ani, locuiesc impreuna de aproape 4 si is cu facultatea aproape de fine. Parintii ei tot nu stiu nimic despre existenta relatiei lor. Maria stie ca vrea un master undeva afara. Ion stie doar ca o vrea pe Maria, si mai stie ca nu o sa poata fi niciodata un Ion adevarat. 

Maria e confuza.
Cand s-au luat, Ion era Gheorghe si Gheorghe era ZEU, dar acum...
Ea il iubeste in continuare, indiferent de cum vrea el sa-si spuna, insa simte ca ceva ii lipseste. Nu stie ce anume, ori mai degraba nu vrea sa stie ce anume. Dar ganduri de acest gen trebuie scoase la lumina, asa ca azi o sa isi ia inima-n dinti si o sa incerce sa povesteasca pe bune cu al ei iubit.Oare ce va urma?

tt tt

Persoane interesate