Spune adio lu' Yahoo 360!

Fiind unul dintre blogherijtii (sic!) ce au inceput pe yahoo360, nu pot sa nu compatimesc pe ce-i ramasi acolo si care amu tre' sa isi mute fortat articolele in alta parte, din motive (superbe) de inchidere de magnific yahoo 360 beta.


Mai jos, o bucatica din mesajului ce l-au primit tati ce o avut (aka gresit lu' dumnezeu) vreodat' cont pe cel mai beta loc din lume.


We will be officially closing Yahoo! 360° on July 13, 2009, to focus our efforts on making your new profile on Yahoo! the place where you connect with the people who matter to you most. As a result, you will need to move your 360° information to your new profile before this date. After July 12, 2009, your content on Yahoo! 360° will no longer be accessible.

Culmea, de data asta nu ii vorba despre un mass tampit ce se mai intampla sa primim pe messenger.

Daca vrei poti sa ramai la yahoo profile (un fel de incercare de social network), insa cred ca lumea a inteles cum trateaza yahoo blogareala, si ma indoiesc ca se va inghesui lumea sa le foloseasca noul produs, cand ai n-jpe alte locuri ce te lasa sa te bloguiesti mult mai ghini.

Spre marea fericire a unora, wordpress o facut posibil sa iti muti contul de 360 la ei. Probabil daca n-as fi plecat amu un an, nu m-as mai fi mutat pe blogspot pentru ca wp iti face bine si importa si raspunsurile articolelor (tre sa recunosc ca inca mai jelesc dupa unele comentarii, dar na odata ce am dat delete...). Insa, sincer nu stiu cum mai putea sta lumea intr-un loc in care postarile ba apareau ba nu. Si nici nu mai zic de conturi sterse si alte minunatii (intodeauna explicabele de teremenul BETA!).

Eniuei, ce o fost o fost.

In articolul asta gasesti cei 6 pasi ce trebuie sa ii faci pentru a te muta pe wordpress fara dureri de cap.

Au mai ramas 4 zile! :D

Spor!


tt tt

Persoane interesate